(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    We are hiring...

    Η Remain Green ιδρύθηκε το 2003 με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης παρασίτων σε όλους τους χώρους που αυτά διαβιούν και αναπτύσσονται.Η REMAIN GREEN, εξειδικευμένη στο χώρο των απεντομώσεων και μυοκτονιών, μπορεί υπεύθυνα και με συνέπεια, να επεμβαίνει και να καταπολεμά έντομα και τα τρωκτικά δίνοντας λύσεις με τα πιο ενδεδειγμένα και ασφαλή μέσα. Το επιστημονικό προσωπικό διαθέτει υψηλό επίπεδο γνώσεων λόγω της συνεχής εκπαίδευσης και ενημέρωσης.

     

    Έτσι τέθηκαν οι βάσεις για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων Διαχείρισης Παρασίτων, συμβατών με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας υπό την εποπτεία του επιστημονικού της προσωπικού (Γεωπόνοι, Τεχν. Γεωπόνοι, Επόπτες Δημόσιας Υγείας κτλ.) παρέχουν πλήρη και συνεχή κάλυψη σε κάθε χώρο.  

     

    Η εταιρία λειτουργεί με άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων με σκοπό την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους. Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται, είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Κ.Υ.Α.487/00 και τις επιταγές των συστημάτων HACCP ΚΑΙ ISO, δίνοντας μας την δυνατότητα για πλήρη και συνεχή κάλυψη κάθε χώρου.

     

    H Remain Green αναζητώντας συνεχώς την εξέλιξη προχωρά στην ανάπτυξη της ομάδας της, με την πρόσληψη τεχνικού εφαρμογών απεντόμωσης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να επιλεχτούν:

     

    • Δίπλωμα οδήγησης ΙΧ
    • Προϋπηρεσία στο τομέα απεντομώσεων (όχι απαραίτητη αλλά ευπρόσδεκτη)

     

    Η ομάδα μας καταρτίζεται ανάλογα από σεμινάρια και πιστοποιήσεις που θα σας προσδώσουν τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες για να διαπρέψετε στην εργασία σας. Αναμένουμε τα βιογραφικά σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με χαρά και ελπίζουμε σε μια εξαιρετική συνεργασία.