(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Σύγχρονες μέθοδοι απολύμανσης

    Οι ειδικοί συμφωνούν ότι ο προσεκτικός καθαρισμός και η απολύμανση επιφανειών είναι ουσιαστικοί τρόποι πρόληψης λοιμώξεων. Ωστόσο, οι παραδοσιακές πρακτικές χειροκίνητου καθαρισμού και απολύμανσης στα νοσοκομεία ήταν συχνά μη βέλτιστες. Η έλλειψη σε πολλές περιπτώσεις αντιμικροβιακής δράσης ορισμένων απολυμαντικών έναντι παθογόνων οργανισμών που σχετίζονται με την υγειονομική περίθαλψη μπορεί επίσης να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα των πρακτικών απολύμανσης.

     

     Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια αυξανόμενη πεποίθηση ότι απαιτείται βελτιωμένος καθαρισμός και απολύμανση χώρων.Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως ο προσεκτικός καθαρισμός και / ή η απολύμανση, είναι βασικά στοιχεία αποτελεσματικών προγραμμάτων πρόληψης λοιμώξεων. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιούνται απολυμαντικά, πρέπει να χρησιμοποιούνται κατάλληλα για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

     

    Η ανάγκη για αποτελεσματική απολύμανση έδωσε την δυνατότητα εξέλιξης των εταιριών απολυμάνσεις για να είναι πιο αποτελεσματικές οι πρακτικές τους. Η Remain Green δραστηριοποιείται στον κλάδο εδώ και 17 χρόνια, παρόλα αυτά πρόσφατα λόγω της εμφάνισης της πανδημίας προχώρησε σε ανανέωση των πρακτικών της έτσι ώστε να διασφαλίσουν την υγεία των πελατών της.

     

    Αρχικά, τα συνεργεία και το επιστημονικό προσωπικό καταρτίζονται συνεχώς με σεμινάρια και πιστοποιήσεις. Πρόσφατα, απέκτησαν ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης που αναπτύχθηκε από την TUV AUSTRIA Hellas, με στόχο να παρέχουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας σε οποιοδήποτε χώρο πραγματοποιείται απολύμανση, το οποίο ονομάζεται  «Covid Shield Certificate».

     

    Επιπλέον, Η Remain Green  εφαρμόζει εξελιγμένης τεχνολογίας  προγράμματα απολύμανσης-μικροβιοκτονίας μειώνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, καθώς μειώνει το επίπεδο του μικροβιακού φορτίου σε όλους του χώρους. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι οι πιο σύγχρονοι και αξιόπιστοι και τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα και 100% αποτελεσματικά.