(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Απολύμανση Σχολικών Μονάδων

    Η κυβέρνηση αποφάσισε την έναρξη των δια ζώσης μαθημάτων για  την πρωτοβάθμια εκπαίδευση (νηπιαγωγείων, δημοτικών, ολοήμερων σχολείων), των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων καθώς και παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών. Παραμένει σε αναστολή το άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, καθώς και των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών του παρόντος σημείου (συμπεριλαμβανομένων και των φροντιστηρίων, κέντρων ξένων γλωσσών, ξενόγλωσσων ινστιτούτων εκπαίδευσης). Καθίσταται έτσι απαραίτητη λήψη μέτρων προστασίας των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

     

    Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους, ενώ θα πρέπει τα σχολεία να είναι «εξοπλισμένα» με αντισηπτικά. Ειδικά μέτρα θα ισχύουν επίσης και για τα κυλικεία, σχετικά με τη λειτουργία τους και τα προϊόντα που θα μπορούν να παρέχουν προς πώληση. Παρόλα αυτά όμως τα σχολεία αποτελούν χώρους υψηλού ρίσκου λόγω του ποσοστού συγχρωτισμού και επισκεψιμότητας. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προφύλαξης και καταστολής από τον ιό είναι η απολύμανση του χώρου. Με την απολύμανση για κορονοϊό επιτυγχάνουμε την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών σε  όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το απολυμαντικό υγρό, π.χ αντικείμενα, πόρτες, πόμολα, τουαλέτες, κουπαστές κτλ. 

     

    Για την καθαριότητα και την απολύμανση των χώρων και του εξοπλισμού ισχύουν οι βασικές αρχές καθαριότητας και απολύμανσης που παρέθεσε ο ΕΟΔΥ. Η Remain Green μετρώντας 17 χρόνια από την ίδρυση της, εφαρμόζει προγράμματα απολύμανσης-μικροβιοκτονίας μειώνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, καθώς μειώνει το επίπεδο του μικροβιακού φορτίου σε όλους του χώρους. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι οι πιο σύγχρονοι και αξιόπιστοι και τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα και 100% αποτελεσματικά.

     

    Το συνεργείο και επιστημονικό προσωπικό καταρτίζεται συνεχώς με σεμινάρια και πιστοποιήσεις, με πιο πρόσφατο το «Covid Shield Certificate». Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης που αναπτύχθηκε από την TUV AUSTRIA Hellas, με στόχο να παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας σε οποιοδήποτε χώρο πραγματοποιείται απολύμανση.

     

    Για μια πιο υγιή σχολική χρονιά επίλεξε την ατομική προστασία και τις απολυμάνσεις σχολικών χώρων για τον περιορισμό των κρουσμάτων και της εξάπλωσης.