(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Τι να προσέξω μετά από μία εφαρμογή απολύμανσης;

     Η απολύμανση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πρακτικές στην σημερινή εποχή για να προστατεύσετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας. Η διαδικασία αυτή μειώνει την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, μειώνοντας το επίπεδο του μικροβιακού φορτίου σε χώρους όπως σε σπίτια, πολυκατοικίες, νοσοκομεία, κοινόχρηστους χώρους, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέρειες, μέσα μαζικής μεταφοράς, σχολεία κ.α.

     

    Έχουν δημιουργηθεί πολλές σύγχρονες μέθοδοι που μπορούν να εφαρμοστούν για το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρόλα αυτά θα πρέπει να εκτελεστούν από έμπειρο προσωπικό και με εγκεκριμένα αντιμικροβιακά προϊόντα. Η Remain Green σου προσφέρει δύο αποτελεσματικούς τρόπους απολύμανσης από τους οποίους μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σας:

    • Απολύμανση με Ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης
    • Απολύμανση με Ψυχρή εκνέφωση

    Κατά την πραγματοποίηση και των δύο μεθόδων ο χώρος που θα απολυμανθεί θα πρέπει να είναι άδειος και να μην υπάρχουν επισκέπτες, ενώ είναι σημαντικό να έχει καθαριστεί εκτενώς για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται και στις δύο μεθόδους είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και ασφαλή για τους εργαζόμενους, τους πολίτες και τα κατοικίδια. Στην πρώτη μορφή απολύμανσης ο χώρος θα είναι κατάλληλος για χρήση 30 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της απολύμανσης, ενώ στην δεύτερη εφαρμογή ο χώρος θα είναι κατάλληλος για χρήση 2 ώρες μετά την ολοκλήρωσή, αφού τότε το φορτίο του χώρου μηδενίζει.

     

    Ο ρυθμός επαναληψημότητας εξαρτάται από την Remain Green, αφού θα επισκεφθεί τον χώρο σας εντελώς δωρεάν και μέσα από την πραγματοποίηση μελετών θα σας προσφέρει εξειδικευμένες και εξατομικευμένες λύσεις που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.