(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι: Covid Shield Certificate

    Το Υπουργείο Υγείας στον απόηχο του Covid-16, αλλά και έχοντας ως στόχο την αποφυγή μιάς νέας απειλής, προτρέπει όλες τις επιχειρήσεις που εξυπηρετούν το κοινό και όχι μόνο, με την επαναλειτουργία τους, να θέσουν σε εφαρμογή διαδικασία απολύμανσης.

    Η Remain Green έχοντας μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, συνεχίζει και επιμορφώνει το δυναμικό της και τους συνεργάτες της με σεμινάρια και συνεχείς πιστοποιήσεις με πιό πρόσφατο το «Covid Shield Certificate».

    Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης που αναπτύχθηκε από την ΤUV AUSTRIA Hellas, με στόχο να παρέχει στους εργαζόμενους και τους πελάτες της εταιρείας σας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που λόγω των δραστηριοτήτων τους, δημιουργούν “πρόσφορο έδαφος” για συναναστροφή και φιλοξενία πελατών και εργαζομένων.

    στόχοι του Σχήματος αυτού είναι: Να μειωθεί ο κινδυνος ή να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα να εξαπλωθεί ο κορωνοϊός και να δοθούν κατευθυντήριες γραμμές και σχέδιο δράσης σχετικά με την διαχείρηση πιθανών περιστατικών κορωναϊού ή της πιθανής έκθεσης στον ιό. Πάντα σύμφωνα με τις γραμμές και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες εθνικές αρχές και το Υπουργείο Υγείας. Το Σχήμα Πιστοποίησης αποτελείται από τρία διαφορετικά επίπεδα πιστοποίησης ( Basic, Higher, Excellent) και εξαρτάται από την συχνότητα των ελέγχων επιτήρησης, αλλά και από το χρόνο ενημέρωσης που απαιτείται πριν την πραγματοποίηση τους.

    Η επιλογή της Πιστοποίησης «Covid Shield» αυξάνει την εμπιστοσύνη του πελάτη/καταναλωτή για την επιχείρηση σας και ταυτόχρονα της προσδίδει αξιοπιστία και δύναμη που προκύπτει από σήμα του σχήματος διεθνώς, αφού με αυτόν τον τρόπο δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο έκθεσης τους στον κορονοϊό.