(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Απολυμάνσεις σχολείων

    Επιστρέφοντας μαθητές και εκπαιδευτικοί μετά το lockdown στα δημοτικά σχολεία, στους βρεφονηπιακούς και στους παιδικούς σταθμούς θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένοι και ενημερωμένοι προκειμένου να προστατευθούν, όσο δυνατόν καλύτερα, από τη μετάδοση του ιού. Τα μέτρα είναι κατά κύριο λόγο προληπτικά για τον περιορισμό διασποράς του Covid-19.

    Τα σχολεία καλούνται να εφαρμόσουν τα συνιστώμενα μέτρα ασφαλείας για τη σωστή και ασφαλή επανένταξή τους στη μαθησιακή διαδικασία. Ο εξοπλισμός τους με εγκεκριμένα αντισηπτικά προϊόντα, ο τακτικός αερισμός των σχολικών τάξεων και η καθαριότητα και η απολύμανση των κτιριακών εγκαταστάσεων κρίνονται απαραίτητα.  

    Πιο συγκεκριμένα, κάθε σχολική μονάδα καλείται να εφοδιαστεί με αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα, μάσκες, γάντια, υγρά κρεμοσάπουνα για τις τουαλέτες και καθαριστικά για τον καθαρισμό των επιφανειών.

    Βέβαια, μαζί με αυτά, οι εξειδικευμένες απολυμάνσεις για την καταπολέμηση μικροβίων και παθογόνων μικροοργανισμών θα μειώσουν δραστικά τις εστίες μόλυνσης. Ακόμη, η επιτόπια εκπαίδευση του αρμόδιου προσωπικού στις σχολικές μονάδες για τη σωστή χρήση των απολυμαντικών προϊόντων, συμβάλλει στον περιορισμό διάδοσης του ιού.

    Σε όλα αυτά, το «social distancing» και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής θα μειώσουν δραστικά τις πιθανότητες μετάδοσης του κορονιού.

    Η Remain Green διαθέτοντας εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ απολυμαντικά προϊόντα, εξειδικευμένο προσωπικό και πολυετή εμπειρία στις απολυμάνσεις οργανισμών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ερευνητικών κέντρων, εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολύμανσης, πιστοποιώντας τις υπηρεσίες της με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.  

    Παράλληλα, παρέχει συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό της διασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της και διαρκή κατάρτιση στις διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης στο ίδιο το προσωπικό.