(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Απολυμάνσεις δημόσιων μεταφορών

    Η κατανόηση της δυναμικής μετάδοσης του COVID-19 σε παγκόσμια κλίμακα μας δίνει τη δυνατότητα περιορισμού του ιού μέσω της εφαρμογής των απαραίτητων μέτρων. Μέτρα κοινωνικής απόστασης, βελτιωμένες πρακτικές υγιεινής και προληπτικές παρεμβάσεις συμβάλλουν στον έλεγχο μετάδοσής του.

    Για το σκοπό αυτό, τα συστήματα δημόσιων μεταφορών, όπως λεωφορεία, τρένα, μετρό, πλοία που αποτελούν περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου μετάδοσης τόσο λόγω συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού ατόμων σε περιορισμένο χώρο όσο και επαφής σημείων κοινής χρήσης όπως επιφανειών, μηχανημάτων εισιτηρίων και χειρολαβών, επιβάλλεται να απολυμαίνονται σωστά και τακτικά με χρήση επαγγελματικών μεθόδων απολύμανσης και υλικών. Καθώς οι δημόσιες συγκοινωνίες αποτελούν ζωτικής σημασίας υπηρεσίες τόσο για το κράτος όσο και για τους ιδιώτες, η διασφάλιση της υγιεινής όλων αυτών των χώρων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διασφάλισης ποιότητας.

    Η ταχύτητα μετάδοσης του COVID-19 δημιούργησε την επιτακτική ανάγκη να μοιραζόμαστε γρήγορα τις γνώσεις μας από την «πρώτη γραμμή» και να συμβάλλουμε μέσω των ολοκληρωμένων προγραμμάτων απολύμανσης – μικροβιοκτονίας στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης.

    Η RemainGreen διατηρεί ένα υψηλόεπίπεδο υγιεινής χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους από έμπειρο προσωπικό καθώς και εγκεκριμένα απολυμαντικα - μικροβιοκτόνα προϊόντα, παρέχοντας με το πέρας της εφαρμογής πιστοποιήσεις με τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα. Ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα και βελτιωμένες τεχνολογίες για ασφαλείς και αποτελεσματικές απολυμάνσεις, καταστέλλει αποτελεσματικά  παθογόνους οργανισμούς και ιούς.

    Τοποθετώντας πρόσθετους σταθμούς απολύμανσης χεριών σε αναγκαία σημεία, χρησιμοποιώντας αντισηπτικά εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και εκπαιδεύοντας το προσωπικό της εκάστοτε επιχείρησης στη διαχείριση απολυμαντικών καθαριστικών που πληρούν τις προδιαγραφές που διέπουν το HAACP, ISO 9001, ISO 22000, καλύπτει όλες τις απαιτήσεις οποιουδήποτε φορέα ελέγχου ενώ παράλληλα παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

    Οι εφαρμογές απολυμάνσεων εκτελούνται σε τακτικά διαστήματα με ασφάλεια σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε εγκατάστασης.

    Εμπιστευθείτε την πολυετή εμπειρία της RemainGreen όπως μέχρι τώρα έχουν κάνει οργανισμοί, εκπαιδευτικά ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα, δημόσιοι φορείς και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, που αποτελούν μερικούς από τους πελάτες μας.