(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Απολυμάνσεις Ξενοδοχείων

    Σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης τα ξενοδοχεία και τα Airbnb προετοιμάζονται να ανοίξουν και να υποδεχθούν τουρίστες και εκδρομείς την καλοκαιρινή σεζόν που πλησιάζει. Για την προστασία της υγείας των επισκεπτών, των υπαλλήλων όπως και των συνεργατών τους οφείλουν να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του ιού.

    Γι’ αυτό το λόγο η απολύμανση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διαδικασίες, η οποία διασφαλίζει την υγιεινή όλων των χώρων και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διασφάλισης ποιότητας του ξενοδοχείου.

    Τα ξενοδοχεία θα πρέπει να μεριμνήσουν τόσο για τον αυξημένο αριθμό καθαρισμών των  κοινόχρηστων  χώρων και των επιφανειών που αγγίζουν συχνά οι επισκέπτες όσο και κάθε δωματίου ξεχωριστά.

    Σε τακτικό καθαρισμό υπόκεινται επιφάνειες όπως χειρολαβές, πίνακες ελέγχου ανελκυστήρα και τερματικά πιστωτικών καρτών. Αντίστοιχα και επιφάνειες τακτικής χρήσης εντός του δωματίου όπως και οι τουαλέτες θα πρέπει να απολυμαίνονται σχολαστικά.

    Η Remain Green διαθέτει αυστηρά πρωτόκολλα και βελτιωμένες τεχνολογίες για ασφαλείς και αποτελεσματικές απολυμάνσεις, μεταξύ αυτών και ψεκασμού για την αποτελεσματική καταστολη παθογόνων οργανισμών και ιών. Απολυμαίνεται γρήγορα κάθε τύπος επιφάνειας που υπάρχει σε ένα ξενοδοχείο, όπως αυτές των δωματίων, των λόμπι, των γυμναστηρίων, της κουζίνας  και  όλων των άλλων κοινόχρηστων  χώρων.

    Οι εφαρμογές απολυμάνσεων εκτελούνται σε τακτικά διαστήματα με ασφάλεια σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε εγκατάστασης.

    Το πρόγραμμα καθαρισμού και απολύμανσης της Remain Green έχει σχεδιαστεί για να θέτει υψηλά επίπεδα καθαριότητας – απολύμανσης στα ξενοδοχεία.

    Αναλυτικότερα, παρέχει και εγκαθιστά πρόσθετους σταθμούς απολύμανσης  χεριών σε καίρια σημεία  χρησιμοποιώντας αντισηπτικά εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και δίνει τη δυνατότητα εκπαίδευσης του προσωπικού σε συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (IPM) και διαχείρισης απολυμαντικών καθαριστικών που πληρούν τις προδιαγραφές που διέπουν το HAACP, ISO 9001, ISO 22000, για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις οποιουδήποτε φορέα ελέγχου. Ταυτόχρονα, σε ξενοδοχεία με χώρους εστίασης και μπουφέ  η Remain Green υποστηρίζει  συστήματα HACCP εφαρμόζοντας τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων.  

    Με το πέρας της εφαρμογής η Remain Green πιστοποιεί την εργασία με τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα.