(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Αντιμετωπίστε τους ψύλλους το καλοκαίρι

    Οι ψύλλοι είναι παράσιτα που τρέφονται με αίμα και υπό συγκεκριμένες συνθήκες δύνανται να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στον άνθρωπο αλλά και στα κατοικίδια. Οι υψηλές θερμοκρασίες των καλοκαιρινών μηνών, και η υγρασία, έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της παρουσίας των άπτερων εντόμων ακόμα και σε αστικές περιοχές της Αθήνας και της Πάτρας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το φαινόμενο δεν είναι ανησυχητικό και το τσίμπημα του ψύλλου δεν είναι επικίνδυνο. Επιφέρει ώμος κάποιες παρενέργειες ανάλογα με το άτομο.

     Για την προφύλαξη από τους ψύλλους, ιδανικά πρέπει να  γίνεται προληπτικός καθαρισμός των οικιών, τα ζωΰφια γεννούν τα αυγά τους σε σκοτεινά και σκονισμένα μέρη. Επίσης, η χρησιμοποίηση εντομοκτόνων και ειδικών φαρμάκων, δεν πρέπει να γίνεται από ιδιώτες, αλλά από εξειδικευμένο προσωπικό.  

      Σε κάποιες περιπτώσεις οι πληθυσμοί των ψύλλων έχουν αναπτυχθεί τόσο πολύ, που το πρόβλημα καθίσταται πλέον ιδιαίτερα έντονο. Το δάγκωμα από ψύλλους είναι τόσο ενοχλητικό, καθώς προκαλεί έντονη φαγούρα, όσο και επικίνδυνο, επειδή τα έντομα αυτά αποτελούν ξενιστές και για άλλα παράσιτα. Με τον τρόπο αυτό δυνητικά διευκολύνουν την εξάπλωση των επιδημιών. Σε κάθε περίπτωση, το ενδεδειγμένο είναι να απευθυνθεί κάποιος που εντοπίσει το πρόβλημα στους ειδικούς. Ακόμη και προληπτικά μπορούν να ζητήσουν καθοδήγηση, πρακτικές συμβουλές.

      Στη Remain green όλες οι εφαρμογές εκτελούνται από εκπαιδευμένο προσωπικό, με μεγάλη εμπειρία στις εφαρμογές καταπολέμησης εντόμων, τρωκτικών και επιβλαβών οργανισμών, ενώ οι διεργασίες γίνονται ύπο τις οδηγίες του υπεύθυνου επιστήμονα που υπογράφει και τα εκδιδόμενα πιστοποιητικά της εφαρμογής.

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

    Αρχιπελάγους 68Β, 165 62 Γλυφάδα

    Τηλ. : 210 96 40 340

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.