(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Υγιεινή εγκαταστάσεων

    Οι επαγγελματικοί χώροι φέρουν ανάγκες  παρόμοιες με αυτές που έχουν οι οικιακοί χώροι. Όπως επιθυμούμε ο χώρος του σπιτιού μας να είναι καθαρός, τακτοποιημένος και αρωματισμένος, αντίστοιχα θέλουμε να υπάρχει φροντίδα και υγιεινή και στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

    Για το σκοπό αυτό, φροντίζουμε να κάνουμε τακτικούς καθαρισμούς συντήρησης σε προκαθορισμένη ημέρα, ώστε να προλαβαίνουμε τυχόν φθορές και ακαθαρσίες των επαγγελματικών χώρων, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Σε ειδικές περιπτώσεις, όπως συμβαίνει την εποχή αναπαραγωγής εντόμων και τρωκτικών, κυριώς κατά τη θερινή περίοδο, συνιστάται να πραγματοποιούνται ειδικοί καθαρισμοί , καθώς και απεντομώσεις-απολυμάνσεις, όπου κρίνεται απαραίτητο, οι οποίοι διασφαλίζουν την εξάλειψη εμφάνισης εντόμων και τρωκτικών και τη μείωση του κινδύνου που ελλοχεύει από τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών.

    Η ποιότητα της υγιεινής εγκαταστάσεων αποτελεί  καθοριστικό παράγοντα για την προσέλκυση πελατών, καθώς η πληθώρα των πελατών δίνει μεγάλη σημασία στην υγιεινή των χώρων και των εγκαταστάσεων και στην υγιεινή της τουαλέτας.  Οι επαγγελματικοί χώροι χρειάζονται τον κατάλληλο εξοπλισμό για ασφαλή απολύμανση της λεκάνης και ειδικές συσκευές υγιεινής χεριών. Γίνεται χρήση εγκεκριμένων απολυμαντικών σκευασμάτων και αυτόματων συσκευών, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες της υγιεινής εγκαταστάσεων.

    Μόλις προγραμματιστεί η συντήρηση και η υγιεινή των εγκαταστάσεων, ακολουθεί ο αρωματισμός του χώρου. Προβαίνουμε σε μελέτη των χώρων και προτείνουμε υψηλής ποιότητας αρωματικά προϊόντα-σπρέι με μεγάλη διάρκεια και εξαιρετική διασπορά. Τα προϊόντα αυτόματου ψεκασμού ελέγχονται τακτικά από εξειδικευμένους τεχνικούς.

    Η Remain Green προσφέρει ένα ολιστικό πακέτο σχετικά με την υγιεινή εγκαταστάσεων, καλύπτοντας τρεις βασικούς άξονες, τον καθαρισμό, την απολύμανση και των αρωματιαμό εγκαταστάσεων. Για την επίτευξη ενός καθαρού και φιλόξενου επαγγελματικού χώρου,  μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό της Remain Green και να μείνετε ήσυχοι με την υγιεινή των εγκαταστάσεών σας.