(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Απολύμανση επαγγελματικών χώρων

    Η απολύμανση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διαδικασίες, η οποία διασφαλίζει την υγιεινή όλων των χώρων της επιχείρησης σας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διασφάλισης ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων που παρέχεται στους πελάτες, αλλά και στους υπαλλήλους της επιχείρησης. Η εφαρμογή ενός προγράμματος απολύμανσης - μικροβιοκτονίας μειώνει τον κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Μειώνει το επίπεδο του μικροβιακού φορτίου σε επαγγελματικούς χώρους. Επιπρόσθετα, δημιουργείται αίσθηση ευφορίας και υγιεινής, αυξάνει την παραγωγικότητα των υπαλλήλων. Είναι φύση αδύνατο να επιμεληθούμε της απολύμανσης της επιχείρησης οι ίδιοι, καθώς δεν υπάρχει η τεχνογνωσία αλλά και ο πιστοποιημένος χειρισμός καθαριστικών μεθόδων και υλικών. Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι από έμπειρο προσωπικό καθώς και εγκεκριμένα μικροβιοκτόνα προσόντα.  Το επιστημονικό προσωπικό της Remain Green εκπαιδεύει το προσωπικό επαγγελματικών χώρων σε συστήματα Pest Control και διαχείριση απολυμαντικών καθαριστικών.

    Οι εκπαιδεύσεις πληρούν τις προδιαγραφές που διέπουν το HAACP, ISO 9001, ISO 22000.Η εκπαίδευση πιστοποιείται με βεβαίωση που καλύπτει τις απαιτήσεις οποιουδήποτε φορέα ελέγχου. 

    Τέλος, η REMAIN GREEN λειτουργεί με άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων με σκοπό την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους. Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται, είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες 178/02, 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Κ.Υ.Α.487/00 και τις επιταγές των συστημάτων HACCP ΚΑΙ ISO, δίνοντας μας την δυνατότητα για πλήρη και συνεχή κάλυψη κάθε χώρου.