(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Πώς θα απαλλαγώ οριστικά από τις κατσαρίδες;

    Η άνοιξη μπαίνει και μαζί της εισβάλλουν από παντού και με φόρα και οι κατσαρίδες! Μπαίνουν ύπουλα από τις αποχετεύσεις, από τους νιπτήρες, από τον ακάλυπτο, από τις μπαλκονόπορτες και «κόβουν βόλτες» σε όλο το σπίτι ανεξαρτήτως ορόφου.  Το να φύγεις από το σπίτι και να μετακομίσεις δεν είναι λύση, συνεπώς θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις.

    Αρχικά, φρόντισε το σπίτι σου. Κράτησέ το καθαρό, χωρίς υπολείμματα φαγητού, σκουπίδια και υγρασία. Οι κατσαρίδες, όπως κι εμείς, δεν ζουν χωρίς νερό. Έλεγξε λοιπόν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, άδειασε τον κουβά μετά το σφουγγάρισμα και διατήρησε το μπάνιο όσο γίνεται χωρίς υγρασία. Επίσης, φρόντισε να μην αφήνεις εκτεθειμένο φαγητό, ψίχουλα  ή σακούλες με σκουπίδια, γιατί με αυτό τον τόπο είναι σαν να τις προσκαλείς για γεύμα! Όσο θα βρίσκουν φαγητό τόσο θα συγκατοικείτε και θα πολλαπλασιάζονται.

    Στη συνέχεια, επικοινώνησε με το διαχειριστή και πραγματοποιήστε ως πολυκατοικία απολύμανσηαπεντόμωση,  καλώντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο. Όσο καθαρό, περιποιημένο, προσεγμένο και αν είναι το δικό σου σπίτι, κανείς δεν σου εγγυάται πως εξίσου καθαρό θα είναι και των γειτόνων. Οι κατσαρίδες δεν αντιμετωπίζουν καμία δυσκολία στο να περνούν σε διπλανά σπίτια!

    Αυτό που θα πρέπει να κάνεις για να είσαι σίγουρος που θα απαλλαγείς μια και καλή, είναι να βρεις ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που θα σου δώσει όντως τη λύση που επιθυμείς. Αναζήτησε μία εταιρεία με έμπειρο προσωπικό, που χρησιμοποιεί εγκεκριμένες μεθόδους και σκευάσματα και που με το πέρας της εφαρμογής η εργασία θα πιστοποιηθεί με τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα.

    Για να έχεις πλήρη κάλυψη και 100% επιτυχία, μετά την εφαρμογή ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες που θα λάβεις από το συνεργείο.

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

    Αρχιπελάγους 68Β, 165 62 Γλυφάδα

    Τηλ. : 210 96 40 340

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.