(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Απεντομώσεις: όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

    Έντομα, τρωκτικά, μύγες, ψύλλοι, κοριοί, ζουζούνια και πολλοί ακόμα επισκέπτες κάνουν παρέλαση, κατά κύριο λόγο κάθε άνοιξη, περνώντας από τα σπίτια και τους χώρους εστίασης. Τα όμορφα πρωινά, τα ειδυλλιακά απογεύματα και τα ρομαντικά βράδια καταστρέφονται μόνο και μόνο στη θέα τους. Γι’ αυτό χρειάζονται δραστικά μέτρα!

    Αρχικά, αυτό που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι πως μυρμήγκια, κατσαρίδες και ποντίκια αναζητούν φαγητό για να μπορέσουν να επιβιώσουν, συνεπώς εκτεθειμένα τρόφιμα, υγρασία και έλλειψη καθαριότητας αποτελούν μία αρκετά ελκυστική πρόσκληση για να μείνουν μαζί μας! Αντίστοιχα, οι κοριοί και οι ψύλλοι που τρέφονται με αίμα, προσελκύονται όχι μόνο από τα κατοικίδια που ενδέχεται να έχουμε στο σπίτι αλλά και από εμάς τους ίδιους. Οι μύγες πάλι και τα κουνούπια προσελκύονται κατά κύριο λόγο από σκουπίδια και υγρασία.

    Εφόσον λοιπόν έχουμε φροντίσει για την καλύτερη δυνατή υγιεινή του χώρου για να περιορίσουμε με τον τρόπο μας έντομα και τρωκτικά, σειρά παίρνει η αποτελεσματική απεντόμωση. Αναζητούμε ένα εγκεκριμένο συνεργείο με επιστημονικό προσωπικό για να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα και ξεκινάμε την προετοιμασία. Δυστυχώς, αν κάνουμε απεντόμωση μόνοι μας δεν θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα ελλείψει τεχνογνωσίας, κατάλληλων σκευασμάτων και σίγουρα εμπειρίας. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε πριν την εφαρμογή είναι σχολαστικός καθαρισμός, να αδειάσουμε τις επιφάνειες και να κλείσουμε αεροστεγώς τα τρόφιμα.

    Η εταιρεία που έχουμε επιλέξει, θα πρέπει θα μας προτείνει κατόπιν εκτίμησης το είδος  απεντόμωσης που χρειαζόμαστε, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, έτσι ώστε να έχουμε πλήρη κάλυψη και να απαλλαγούμε οριστικά. Καλό θα ήταν να ενημερώσουμε το προσωπικό εάν έχουμε κατοικίδια, μικρά παιδιά ή αλλεργίες, για να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα σκευάσματα. Βέβαια, θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί επανάληψη της διαδικασίας εάν το πρόβλημα είναι μεγάλο.

    Μετά την ολοκλήρωση της απεντόμωσης και ανάλογα τον τύπο της, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί έτσι ώστε να μην απομακρύνουμε τα φάρμακα. Οι ειδικοί σε κάθε περίπτωση θα μας ενημερώσουν για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουμε έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

    Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορούμε να απαλλαγούμε οριστικά από τα ανεπιθύμητα έντομα.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

    Αρχιπελάγους 68Β, 165 62 Γλυφάδα

    Τηλ. : 210 96 40 340

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.